Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf

Kontakt

Visuel storyteller og professionel portræt og erhvervsfotograf. Kontakt mig i dag hvis du har en visuel opgave du skal have løst.

Kontakt

Generelle spørgsmål ::  Claus Sall - Mail  +45 23 901 169

Studie adresse ::  Claus Sall Photography - Søndre alle 46, 2 TV - 4600 - Køge

CVR: 34850232

Navn *
Navn
 

GDPR - GENERAL DATA PROTECTION REGULATION

Alt billedemateriale er krypteret på min server, og krypteret når det bliver sendt til kunden med wetransfer. Jeg sletter på kundens anmodning, eller et halvt år efter opgaven er leveret. Enkelte billeder vil blive gemt til markedsføring af Claus Sall Photography, kunden bliver gjort opmærksom på dette i alle tilbud. Kunden kan til en hver tid sige nej til at deres materiale bliver brugt i markedsføringen af Claus Sall Photography. Kunden får tilsendt et tilbud, og skal aktivt bekræfte i den mail de modtager, at de har accepteret mine betingelser for hvordan jeg gemmer og opbevare deres data, efter optagelse.

Den data jeg gemmer er billeder og emails, samt navne og adresser som er skrevet ind i mine tilbud. Disse kontakt oplysninger på kunden bliver slettet løbende når opgaver er afsluttet. Med undtagelse af kunder jeg har en samarbejdsaftale med. Claus Sall har adgang til billederne, og Mikael Bank Korsgaard fra Innovo.dk har periodisk adgang da han er den IT ansvarlige der hjælper med server og backup af billedemateriale. Den ansvarlige for hjemmeside og backup er Claus Sall. Hjemmesiden er hostet af Squarespace. Backup er leveret og supporteret af Mikael Bang Korsgaard fra Innovo.dk