Claus Sall Photography
 Photo by Claus Sall (www.claussall.com) 2019

Kontakt

Visuel storyteller og professionel portræt og erhvervsfotograf. Kontakt mig i dag hvis du har en visuel opgave du skal have løst.

 

Kontakt

Generelle spørgsmål ::  Claus Sall - cs@claussall.com  +45 23 901 169

Studie adresse ::  Claus Sall Photography - Søndre alle 46, 2 TV - 4600 - Køge

CVR: 34850232

Navn *
Navn
 

BETINGELSER

At være fotograf er lidt ligesom at være forfatter. Vi skaber et værk, og det har en betydning for vores forretning, at andre kan se, hvem der har lavet det. Derfor betyder principper om ophavsret, brugsret og vandmærker noget. Når du booker mig til et fotosession, accepterer du samtidig mine betingelser. Hvis du har spørgsmål til noget af det der står nedenfor, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

BETALING & PRISER

Jeg modtager betaling kontant, via MobilePay, bankoverførsel, og kan selvfølgelig altid levere en faktura sammen med dine billeder. Betaling skal ske senest 8 dage efter leveret opgave. Jeg opdaterer mine priser i takt med min egen samt branchens udvikling. Priserne udgivet på min hjemmeside er gældende pr den dag, hvor I booker jeres fotosession. Alle priser er uden kørsel, kørsel er gældende kilometertakst. Kilometertakst 2019 er 3,56 kr pr kilometer.

OPHAVSRET & BRUGSRET

Jeg, Claus Sall, har fuld ophavs - og brugsret over alle sine billeder. Når I booker en fotosession, får I det der hedder ‘brugsret’. Det vil sige at I må bruge billederne privat, eller til det formål der er aftalt. Men I må ikke sælge billederne videre, eller deltage i konkurrencer, hvor I giver arrangøren af konkurrencen nogen form for ret til at bruge billederne. Billederne må ikke redigeres med et Instagram filter eller lignende.

Efter jeres fotosession sender jeg et wetransferlink, hvorfra i kan downloade jeres billeder. Disse billeder er færdige. Billeder der benyttes i en kommerciel kontekst (kun efter aftale) så som i et blad eller i en reklame skal tydeligt vise fotografens navn: Claus Sall.

LEVERINGSTID - & BETINGELSER

Med mindre vi har aftalt andet, går der 14 dage inden dine billeder leveres. De færdigredigerede billeder leveres max 14 dage efter bestilling – dog oftest langt hurtigere. Redigeringen inkluderer farvekorrigering, beskæring, eksponering, enkelte uønskede pletter på tøj osv. Større ændringer/retouchering af  billeder er ikke inkluderet i den almindelige pris. Den type arbejde laves på bestilling, og prisen aftales inden. Alle billeder leveres via email eller et download link (wetransfer), efter fuld betaling. Linket er gyldigt i 7 dage, hvorefter det forfalder.

GDPR - GENERAL DATA PROTECTION REGULATION

Alt billedemateriale er krypteret på min server, og krypteret når det bliver sendt til kunden med wetransfer. Jeg sletter på kundens anmodning, eller et halvt år efter opgaven er leveret. Enkelte billeder vil blive gemt til markedsføring af Claus Sall Photography, kunden bliver gjort opmærksom på dette i alle tilbud. Kunden kan til en hver tid sige nej til at deres materiale bliver brugt i markedsføringen af Claus Sall Photography. Kunden får tilsendt et tilbud, og skal aktivt bekræfte i den mail de modtager, at de har accepteret mine betingelser for hvordan jeg gemmer og opbevare deres data, efter optagelse.

Den data jeg gemmer er billeder og emails, samt navne og adresser som er skrevet ind i mine tilbud. Disse kontakt oplysninger på kunden bliver slettet løbende når opgaver er afsluttet. Med undtagelse af kunder jeg har en samarbejdsaftale med. Claus Sall har adgang til billederne, og Mikael Bank Korsgaard fra Innovo.dk har periodisk adgang da han er den IT ansvarlige der hjælper med server og backup af billedemateriale. Den ansvarlige for hjemmeside og backup er Claus Sall. Hjemmesiden er hostet af Squarespace. Backup er leveret og supporteret af Mikael Bang Korsgaard fra Innovo.dk