Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
PRO18921.jpg

Erhvervsfotograf

Som erhvervsfotograf hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med billeder til deres markedsføring. Bla. billeder til de sociale medier, som er med til at give virksomheden et mere personligt udtryk når de markedsføre sig mod nye kunder, eller holder sine eksisterende kunder opdateret. Jeg tilbyder alt fra headshots på lokation, til stemnings og arbejdssituations billeder. Eller noget helt tredje hvis i har behov for det.

 
 

Erhvervsfotograf

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med billeder til deres markedsføring. Bla. billeder til de sociale medier, som er med til at give virksomheden et mere personligt udtryk når de markedsføre sig mod nye kunder, eller holder sine eksisterende kunder opdateret. Jeg tilbyder alt fra medarbejderportrætter på lokation, til stemnings og arbejdssituations billeder. Eller noget helt tredje hvis i har behov for det.

Der er ingen virksomheder der er ens, så tager i udgangspunkt i en af pakkerne så tilpasser jeg den til Jeres ønsker og behov. Men princippet er enkelt - jo flere timer I ønsker at have mig på besøg, jo billigere bliver timeprisen. Fælles for dem alle er at jeg gerne vil mødes med Jer inden. Mødet kan være hos Jer, hos mig eller via en telefonsamtale - hvad der end passer Jer og Jeres kalender bedst muligt.

Jeg leverer alle redigerede billeder i farve og i to forskellige formater, et der passer til web-brug og et til print. Alle billeder bliver leveret via wetransfer, en online fil leverings tjeneste.

 
 

DEN HURTIGE LØSNING

2 timers fotografering i virksomheden. En god løsning hvis du gerne vil have skiftet lidt ud i dit billedmateriale nogle gange om året. 

Der laves billeder af virksomhedens lokaler og af selve bygningen, der laves arbejdssituations billeder og op til 3 portrætter  af medarbejder, samt detaljebilleder.

3900 kr 

Prisen er ex moms, og ex kørsel.

HALVDAGSFOTOGRAFERING

4 timers fotografering i virksomheden. En løsning hvor vi bedre tid til at gå i detaljen og ramme det helt rigtige udtryk som er vigtige for din virksomhed. 

Der laves billeder af virksomhedens lokaler og af selve bygningen, der laves arbejdssituations billeder og op til 10 portrætter af medarbejder, samt detaljebilleder.

5900 kr 

Prisen er ex moms, og ex kørsel.

HELDAGSFOTOGRAFERING

6 timers fotografering i virksomheden. Den løsning hvor vi har tid til det hele. Her er der tid til at gå i dybden og kredse for alle detaljerne.

Her laves der også billeder af virksomhedens lokaler og af selve bygningen, der laves arbejdssituations billeder og, billeder af op til 25 medarbejder, samt detaljebilleder.

7900 kr 

Prisen er ex moms, og ex kørsel.