Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf

Portrætfotograf

Som portrætfotograf hjælper jeg dig med et portræt der siger noget om dig, det du laver, eller den hobby du går op i. Så du kan fortælle om dig selv, og det du laver. Det kan også bare være nogle dejlige portrætter af familien, eller de helt små du gerne vil give i gave, eller noget helt andet. Jeg er altid klar til at brainstorme på en god ide.

 
 

Portrætfotograf

Lad billederne fortælle historien om din passion. Jeg hjælper dig med et portræt, der siger noget om dig, det du laver, eller den hobby du går op i. Det kan også være nogle anderledes portrætter af dig og din familie - eller noget helt andet. Jeg er altid klar til at brainstorme på en god ide.

Jeg leverer alle redigerede billeder i farve og i to forskellige formater, et der passer til web-brug og et til print. Alle billeder bliver leveret via wetransfer.com eller sendes til dig via e-mail.

 
 

I studiet

Den løsning, hvor der er frie tøjler i forhold til tema og udtryk. Så har du et spændende job, hvor du gerne vil signalere helt præcist hvad du laver, så er muligheden her.

Her har du en 1 times fotografering i studie, og hvor det kun er din fantasi der sætter grænser. Du medbringer selv rekvisitterne.

1000 kr

Prisen er inkl moms.

PÅ LOKATION

Et portræt, der siger noget om dig og din virksomhed, eller den hobby du går op i. Brug billederne til at fortælle om dig selv, og det du brænder for.

Her er der mulighed for at arbejde med et tema, et koncept, et helt særligt udtryk, eller noget helt fjerde. Jeg er altid klar til at brainstorme på en god ide.

2500 kr 

Prisen er inkl moms, ex kørsel.