Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
 Photo by Claus Sall (www.claussall.com)

Familie

Som portrætfotograf hjælper jeg dig med billeder af de skønne øjeblikke i har med jeres børn når i er til babysvømning. Så i har nogle dejlige minder fra den gang de var helt små.

Visuel storyteller, portræt reportagefotograf og erhvervsfotograf - Claus Sall


 
 

Familiefotografering

Som fotograf hjælper jeg jer med billeder af de dejlige øjeblikke i har med jeres børn. Konceptet er simpelt, jeg er af den overbevisning at de bedste billeder opstår i de flygtige øjeblikke, når man som familie leger sammen med sine børn. Så det jeg tilbyder, er en fotosession, hvor vi mødes i haven, på stranden, eller i skoven. Der vil være fri leg blandt børnene. og de voksen hvis de også vil være med. Jeg holder mig så lidt på afstand eller deltager i det der sker, og fanger nogle af de naturlige øjeblikke der opstår, så i får billeder med ægte følelser og udtryk. Det er nemlig den slags billeder der bliver printet, og kommer op og hænge på væggen.

Det i får er mig i en 1 - 1.5 time, der hvor i ønsker vi skal mødes, hvis i ikke ved hvor der kunne være et godt sted, så har jeg et par gode forslag til en lokation her i Køge. I får kun billederne digitalt, og i får dem kun i farve.

2500 kr.

Prisen er inkl moms, ex kørsel.