Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
 Photo by Claus Sall (www.claussall.com)

Familiefotograf

Som portrætfotograf hjælper jeg dig med billeder af de skønne øjeblikke i har med jeres børn når i er til babysvømning. Så i har nogle dejlige minder fra den gang de var helt små.

Visuel storyteller, portræt reportagefotograf og erhvervsfotograf - Claus Sall


 
 

Familiefotograf

Som fotograf hjælper jeg jer med billeder af de dejlige øjeblikke I har med jeres familie. Konceptet er simpelt, jeg er af den overbevisning at de bedste billeder opstår i de flygtige øjeblikke, når man er sammen som familie, leger med børnene og har det sjovt. Det jeg tilbyder, er derfor en fotosession, hvor vi mødes i haven, på stranden, eller i skoven og skyder billeder af naturligt opståede situationer.

Der vil være fri leg blandt børnene - og de voksne, hvis de også vil være med. Jeg holder mig lidt på afstand eller deltager i det der sker, og fanger nogle af de naturlige øjeblikke, der opstår, så I får billeder med ægte følelser og udtryk. Det er nemlig den slags billeder, der bliver printet, og kommer op og hænge på væggen.

Jeg er til rådighed for jer i 1 - 1.5 time på en lokation, som I ønsker. Hvis I er i tvivl om lokationen, kan jeg være behjælpelig med et par forslag til lokation her i Køge.

I får ca 50 til 75 digitale billeder, og kun i farve.

2500 kr.

Prisen er inkl moms, ex kørsel.