Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Mads & Mindy

En smuk dag i Roskilde

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Den gode start på et bryllup er når jeg får lov til at være med fra klargøringen af bruden, og denne gang startede jeg bryllupsdagen sammen med Mindy i parrets hus i Hedehusene ved Roskilde.

Allerede fra start var der en dejlig stemning som jeg synes kom til udtryk i billederne, der blev hygget sammen med veninderne, og Mindy blev nusset om, og endte med at være utroligt smuk. Det jeg altid oplever ved bryllupper er en enorm imødekommenhed, og det er en af de ting jeg elsker ved sådan en dag, jeg føler mig altid velkommen, og ja selvom jeg har et job der kræver at jeg er på, så føler jeg mig altid som en del af festen, og ja det er helt klart også en af de ting der gør at jeg elsker at være bryllupsfotograf, og elsker at fotografere mennesker.

Selve vielsen foregik i Sankt Jørgensbjerg Kirke, en lille kirke der ligger på toppen af en bakke, og med udsigt over Roskilde fjord. En af de ting jeg lagde mærke til var at præsten virkelig var nærværende og havde noget på hjertet, hvilket gjorde at selv jeg sad nede bagved og kneb en stille tåre, men det gør jeg næsten altid til bryllupper, da jeg ikke kan lade være med at leve mig ind i det.

Efter vielsen kørte parret afsted til receptionen ved Roskilde camping, hvor den skulle foregå i et stort telt med udsigt til fjorden. Der blev serveret kajkager som bryllupskage, hvilket jeg personligt synes var ret sjovt, det er også fedt når bryllupsparret bringer deres egen personlige smag ind i temaet ved et bryllup. 

Selve bryllupsbillederne af Mads og Mindy tog vi i området ved campingpladsen, et utroligt smukt område der gav mig en masse muligheder for at skabe nogle smukke billeder de vil kunne kigge tilbage på i mange år. Jeg sluttede dagen sammen med parret og alle gæsterne på restaurant Vigen, hvor festen skulle holdes. Det var uden tvivl en fantastisk dag set fra mit synspunkt, og jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal fotografere et bryllup.

Se jeres muligheder for at få foreviget jeres bryllup HER

Claus SallComment