Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Dorthe & Tino

En smuk dag i Næstved

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg var så heldig at få lov til at være med til Dorthe og Tinos bryllup i Næstved. De skulle vies i Sct. Peders kirke. Bagefter skulle de holde fest på den super hyggelig kro ved campingpladsen De Hvide Svaner.

Hvad er det så der er så specielt ved at være med til et bryllup som fotograf, og hvad var der særligt ved Dorthe og Tinos bryllup? For det første var det et lille bryllup, kun den nærmeste familie var inviteret, så de var ikke mere end godt 30 mennesker, og deres lille franske bulldog Milton, en lille hyggelig og meget velopdragen hund, som også skulle være med på nogle af billederne. 

Det jeg synes er fantastisk ved at være med til et bryllup som fotograf, er at jeg virkelig skal bruge mine empatiske evner og mærke alle følelserne, og stemningen der er sådan en dag, for det er det jeg skal fange i de billeder jeg skaber. Men det betyder også at både brudepar og gæster skal være komfortable i mit selskab, så jeg prøver altid at være tilgængelig, men samtidig også lidt fluen på væggen.

Det er altid lidt af en balancegang, men jeg nyder altid disse store dage, da de altid er fyldt med glade mennesker og mange smukke øjeblikke, som du kan se på nogle af billederne her.


Claus SallComment