Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Køge Festuge 2019

Festuge fotograf

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Ja hvordan er det så at være fotograf under Køge Festuge - Det vil jeg fortælle lidt om her. For det første er det ved events som en festival eller en festuge hvor jeg trives allerbedst som fotograf, den mængde af liv og glade dage der er ved festivaler og events giver mig så mange forskellige motiver, og det er fantastisk, og som fotograf ved events som denne, er det meningen at jeg skal fange og gengive den gode stemning der er ved de mange forskellige tilbud der er under festugen, og også fange den fantastiske stemning og energi der er under koncerterne. 

Og ja, det er under koncerterne det er fedt at være, for hvad jeg virkelig elsker ved at fotografere musik og mennesker under koncerter, er at når musikken spiller, bliver der udløst en enorm energi blandt publikum, og den energi skal jeg fange og gengive så dem der deltog vil kunne kigge tilbage og kunne mindes den fantastisk musik og stemning der var. Det kræver en enorm opmærksomhed fra min side, men også en stor indlevelsesevne, man kan vel sige jeg skal være en del festen for også at kunne fange den.

En anden ting jeg også virkelig sætter pris på, er det engagement som alle de mange frivillige kommer med, for Køge Festuge er drevet frivilligt, og da det er Danmarks støtte gratis festuge, så kræver det virkelig en stor indsats samt meget tid af de mange frivillige der er med for at få det hele til at hænge sammen, og det gælder alt fra opsætning af scener, oprydning, vagtservice, og bardrift, samt alt muligt andet. Køge Festuge lever nemlig af indtægter fra lokale sponsorer, og af ølsalget under selve festugen, så det er ret vitalt at alt dette kører på skinner, og bliver en succes for at det næste års festuge kan komme op og stå igen.

Jeg har været med ved Køge Festuge en del år. Fra 2012 til og med 2016 var jeg en af 2 fotografere der dækkede hele festugen, men har så haft en lille pause i 2017. I år havde jeg ikke ikke noget ansvar, men hjalp til med gode billeder onsdag og fredag, og her kunne jeg igen mærke energien, og fik lyst til at være en større del af showet til næste år. Så hvem ved, i kommer måske til at se flere af mine billeder i 2020.   

Claus SallComment