Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Mathias & Dea

Den smukkeste dag

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Endnu et smukt bryllup er blevet fotograferet, og denne gang var jeg i Rødvig på Stevns, ved den altid romantiske og meget smukke Rødvig kro. Selve opgaven var at lave de officielle billeder sammen med parret og deres 3 børn, og lave nogle gode billeder fra receptionen på kroen.

Vi startede ovre på skinnerne ved Rødvig station, da den ligger lige ved siden af Rødvig kro, der var der plads til lidt kreativitet og dybde, da jeg gerne ville have lavet nogle anderledes billeder. Bagefter var det kun parret og jeg der gik på stranden for at lave nogle billeder af dem uden børn, her blev der balanceret rundt på sten i massevis, og kastes smutsten, hvilket jeg synes var en ret sjov ide.

Til sidst blev dagen sluttet af med billeder fra receptionen, hvor målet for mig altid er at fange den hyggelige stemning, så man som brudepar også har det at mindes, når man mange år efter ser tilbage på ens bryllupsdag.

Vil du vide mere om hvordan du kan få mig som fotograf ved jeres bryllup? Så ser mere HER

Claus SallComment