Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Emmas konfirmation

Emma

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har haft fornøjelsen af at fotografere endnu en konfirmand. Denne gang var det Emma, og vi startede med lidt tid for os selv nede ved Mosede havn, for selve festen skulle holdes i et selskabslokale tæt på.

Vi gik en tur ned på havnen og fik lavet nogle meget naturlige billeder, billeder som er værd at printe og hænge op på væggen. Det er her hvor fotografiet har sin værdi, vi kan forevige øjeblikke i vores nærmeste og dem vi elskers liv, så vi kan se tilbage på en tid der kom og gik, men samtidig få disse minder genopfrisket mange år efter.

Det er her det er vigtigt at man har gode billeder, især af de øjeblikke som ikke bare er hverdag, de store øjeblikke som en konfirmation, et bryllup, eller mange af de andre store fester vi holder sammen med familie og venner igennem vores liv.

Claus SallComment