Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Henriette & Anders

Ægte kærlighed

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Hvad er det der er så magisk ved et bryllup? For mig er det alle de følelser der er sådan en dag, og det er en dag som jeg får lov til at være med til, og jeg får lov til at være helt tæt på. Det ser jeg virkelig som et privilegium, og et stort et af slagsen, det at kunne få lov til at fange alle de smukke følelser der er på en dag som en bryllupsdag. Det er noget af det der gør at jeg virkelig elsker mit arbejde.

Her ser du billeder fra Anders og Henriettes bryllup, som startede hjemme hos dem selv, hvor jeg mødtes med Henriette under klargøringen - makeup, kjole, og hygge med veninder og hendes børn.

Bagefter tog jeg hen til kirken hvor jeg tog imod Anders, familien og vennerne som ankom, jeg fangede stemningen, og forventningens glæde, og måske også en smule nervøsitet hos Anders, der blev i hvert fald røget en masse smøger, og lommelærken kom også frem.

Efter ceremonien, lavede vi nogle smukke billeder sammen ved kirken, og så kørte vi til selve feststedet i Borup. På turen var jeg helt tæt på parret, da jeg var med i bilen, og det giver bare nogle helt særlige billeder, da vi er rigtigt tæt på hinanden, og for mig er det ret vigtigt for selve storytellingen fra dagen.

Resten af dagen foregik på Humleore Gaard hvor de fleste af gæsterne blev indlogeret, og selve festen skulle foregå. Så her var min opgave at fange den gode stemning, og følelserne under talerne samt detaljerne og hyggen.

Skal du giftes? kan du se mere HER om hvordan jeg kan hjælpe jer med billeder fra dagen.

Claus SallComment