Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Sustainery Awards 2019

Og prisen går til..

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Når de store events skal dækkes er jeg også med. Som fotograf laver jeg mange forskellige typer af opgaver, men nogle af dem jeg virkelig elsker at være en del af, er de store events og konferencer hvor der er mange mennesker og en masse liv. Det giver altid mulighed for gode billeder, og for mig er det fedt at fange stemningen og de ting der foregår. Det er her hvor jeg holder mig skarp som visuel storyteller.

Denne gang var det Sustainery Awards. En award som bliver tildelt virksomheder der gennem teknologi finder nye løsninger til en mere bæredygtig produktion og tankegang. Den blev afholdt hos IDA under deres Respons festival her i 2019. Der var et stort award show torsdag aften som jeg skulle dække, og dagen efter kunne mange møde nogle af vinderne, hvor du kunne få et mere dybtgående kendskab til det de laver.

Her er bare et lille udvalg af billederne fra dagene, og står du med en event, eller konference du du gerne vil have gode billeder fra? Så kontakt med HER

Claus SallComment