Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Uptill & Magiske Memse

Snakker

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har lavet billeder af et par lokale drenge fra Køge der laver noget super fed musik. Billederne skulle afspejle stemningen og attituden i musikken. Selve musikken er vel i kategorien festmusik med en “vi er pisse ligeglade med det hele attitude” Så det var også det vi skulle ramme i billederne.

For mig var dette et personligt projekt, et projekt der kunne være med til at udvikle mig som fotograf. Jeg har altid været meget inspireret af en anden fotograf ved navn Zack Arias som laver nogle utroligt gode portrætter af både bands og mennesker generelt. Så da Jan fra Jans kaffebar i Køge nævnte at hans søn var en del af denne duo kunne jeg ikke lade være med at tilbyde min hjælp, bare for at se om jeg ikke kunne lave nogle fede billeder til dem.

Har du et abonnement hos spotify kan du høre deres først nummer “Snakker” lige HER

Claus SallComment