Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Pressebilleder

Præsenter dig selv professionelt

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Det er altid godt at have gode billeder af sig selv, når du står i den situation hvor der skal fortælles om virksomheden, eller når der skal sættes ansigter på dem der er virksomheden. Så er det godt man gode billeder du bare kan sende til aviser eller andre nyhedsmedier som skriver historien.

På den måde har du fuld kontrol over hvordan du kommer til at fremstå rent visuelt. Se nogle af de løsninger jeg tilbyder HER, hvis du står mangler billeder til en pressemeddelse, de sociale medier, hjemmeside eller noget helt andet.

Claus SallComment