Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Olivias konfirmation

Når de unge bliver ældre

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Når et ungt menneske træder ind i de voksens rækker, så sker det ved konfirmationen her i Danmark. I dag var jeg til Olivias konfirmation i Herfølge kirke hvor jeg skulle være fotograf, og fange den gode stemning, og den dejlig dag som det var.

Jeg mødtes med Olivia og hendes familie efter selve handlingen i Herfølge kirke, hvor historien i billeder skulle starte. Vi lavede nogle familiebilleder og fællesbilleder på den nærliggende kirkegård. Derefter skulle vi ud og køre i hestevogn, det var nemlig Olivias transportmiddel på dagen, fra kirken til selve feststedet. Jeg var så heldig at jeg fik lov til at køre med, så jeg kunne være rigtigt tæt på og fange nogle gode situationsbilleder.

For mig som fotograf er det vigtigt at kunne være tæt på dem jeg skal fotografere, det giver mulighed for nærvær, og typisk kommer der bare nogle meget bedre billeder ud af det når man er sammen på den måde. Her i dette blogindlæg kan du se bare nogle få af de billeder jeg lavede på dagen.

Har du en datter eller søn der skal konfirmeres? Så kontakt mig endelig, og så vil jeg fortælle dig hvilke muligheder du har for at få en historie i billeder fra dit barns store dag. Send med en besked HER eller ring 23901169

Claus SallComment