Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Annas konfirmation

Når de bliver voksne

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har været med til endnu en smuk konfirmation. Denne gang var det Anna der skulle konfirmeres, og det foregik i Holsted Kirke i Næstved. Opgaven var at fange lidt billeder efter selve konfirmationen, og efterfølgende skulle vi en tur til Herlufsholm kostskole, hvor Anna blev kørt i den lækre lyseblå Corvette Stingray som du ser på billederne.

Der var vi en times tid i den store have ved skolen, hvor vi lavede en masse forskellige billeder sammen. Her er bare et lille udvalg af billederne fra dagen.

Har du et ungt menneske der snart skal konfirmeres? Eller vil du bare være ude i god tid, så book fotografen med det samme, og det kan du gøre lige HER Eller ring til mig på 23901169 og hør mere om hvad i har af muligheder for at få fotograferet denne store dag.

Claus SallComment