Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Magical weddings

Et magisk bryllup

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Der er altid noget magisk over bryllupperne i den gamle kirke på kanten af Stevns klint, og for mig som fotograf er det altid en fantastisk oplevelse at være med ved de mange bryllupper der bliver holdt hele året. Det er fordi omgivelserne virkelig er noget helt særligt, for man får altid en helt fantastisk udsigt over klinten fra balkonen.

Rigtigt mange udlændinge vælger faktisk at blive gift her, især på grund af den smukke beliggenhed, og så er det jo også dejlig måde at planlægge et festligt indslag i forbindelse med en ferie.

Magical weddings har også særlige bryllupspakker til lokale, som ønsker at blive viet i den gamle kirke i Højerup. Det er unikt, da det er den eneste kirkebygning, hvori der kan afholdes civilt bryllup og så er omgivelserne ved Stevns Klint en fantastisk ramme om en særlig begivenhed.

Skal du giftes og mangler en god fotograf? så kan du se mere HER