Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Ladies lunch

Det gode netværk

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Ja nu er det jo ikke så normalt at der er mænd med ved Ladies Lunch netværks arrangementer, men jeg har været så heldig at få lov til at være med som fotograf, og opleve deres engagement i hinanden, og selve konceptet.

Selve konceptet er meget simpelt, det er et netværk for erhvervskvinder, og kun kvinder, I Ladies Lunch er der fokus på 3 ting, når det drejer sig om deres arrangementer, som er, lækker mad, smukke omgivelser, og plads til netværk.

Arrangementerne afholdes et nyt sted hver gang. Sådan sikrer, de at der hele tiden er friske inputs. Og det er en stor del af dynamikken i deres netværk, og at de hele tiden oplever nye ting sammen. Her er der plads til at tale arbejde og forretningsudvikling sammen med andre ligesindede. Deres arrangementer er præget af et højt energiniveau, når der vendes ideer og vendes strategier på tværs af bordene.

For mit vedkommende var opgaven at fange den gode stemning, og de lækre omgivelser, så i der læser med her kan få et indblik i hvad Ladies Lunch er for et netværk. Så her er der en lille historie i billeder fra deres sidste netværksmøde på Traktørstedet ved Bøgeskoven.

Claus SallComment