Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Safecloud

Sikker post online

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har lavet billeder for Safecloud - Safecloud er en online platform til sikker kommunikation mellem virksomheder og privatpersoner. Hvis du har behov for en enkel og billig måde at sende fortrolige oplysninger til dine kunder, så er SafeCloud det rigtige valg.

Nils - en af grundlæggerne af Safecloud spurgte mig om jeg ikke ville hjælpe dem med billeder til deres hjemmeside, og deres markedsføring på de sociale medier.

Selvfølgelig ville jeg det, da jeg personligt synes jeg det er et spændende projekt der er i gang, for hele ideen bag Safecloud er at der mangler en konkurrent til E-boks. E-boks kender vi allesammen, det er i den digitale postkasse hvor vi alle modtager sikker post fra stat og kommune, men det de fleste ikke ved, er hvis man som privat virksomhed skal sende post til medarbejder og samarbejdspartenere, er det meget dyrt med E-boks, så derfor blev Safecloud født.

Det er jo altid godt med lidt konkurrence, især hvis det kan være til gavn for både brugere og samfund.

Har du brug for billeder, kan du se mere HER