Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Kundecase

De gode historier

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har igennem en årrække hjulpet Datacon Enterprise Solutions A/S med billeder til de kundecases hvor det er vigtigt at fortælle den gode historie. Datacon Enterprise Solutions A/S er en IT virksomhed der leverer forretningskritiske it- og hosting løsninger. I praksis indebærer det bl.a. It-infrastruktur såsom netværk, storage og servere, hosting og services såsom driftsaftaler, managed services og service management.

Her har de vundet en stor sag I Region Hovedstaden, en sag der strækker sig over 4 år, hvor de skal levere udstyr og netværksløsninger til bla. Rigshospitalet. Det vil de gerne fortælle om på alle de platforme de markedsføre sig igennem. Så opgaven her var at lave et portræt af Michael Fischer, samt billeder der kunne understøtte denne historie. Her ser du nogle af de billeder der blev lavet på dagen.

Har din virksomhed brug for gode billeder til at fortælle jeres historier? Så kan du se mere HER