Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

G:Talks

Det at udleve drømme

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Flere gange har jeg været bag kameraet med Nils Gisli når han har lavet G:Talks. G:Talks er er et non-profit projekt, som Nils har søsat for at tilfredsstille sin egen nysgerrighed og for at udleve en af hans egne drømme.

Denne gang har vi været på besøg hos Pixel.tv en online TV station der handler om gaming og spil, samt hvad der røre sig inden for spilindustrien. Det har altid været spændende at være med på sidelinjen, og høre om alle de forskellige iværksætteres drømme, og udfordringer, da jeg selv er i gang med at udleve min drøm om at blive selvstændig som fotograf, og pr. dags dato har jeg faktisk udlevet den i 1 år og 4 dage helt præcist.

Her lidt info om Thomas Bense – Danmarks første professionelle gamer er gæst i G:talks.

Thomas Bense er en dansk tv-vært, beatboxer, drengerøv og tv-producer. Hans gennembrud på TV, var som vært på TV2’s ungdomsprogram PULS. I de senere år har været knyttet til TV2’s Go’ morgen Danmark som spilekspert. Ud over at være foran kameraet, så står Thomas Bense bag produktionsselskabet Snurbart, og Pixel.tv der var Danmarks første online TV-station.

Se denne ‘talk’ med Thomas Bense, der udover at være iværksætter også er mand, drengerøv, spilnørd, direktør, TV-vært, foredragsholder, beatboxer, tilrettelægger, købmand, konferencier, tekstforfatter, redaktør, idéudvikler, fodboldspiller, skribent, skater, snowboarder, far, bror og søn…

Hør eller se hans Talk HER

Claus SallComment