Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Personligt projekt

Aquaman

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Noget der er vigtigt for mig, er at lave personlige projekter. Det er især vigtigt for min kreativitet, og de er også med til at udvikle mig som fotograf. De er med til at gøre mig skarp på mange af de processer der er i forbindelse med at planlægge en shoot, og også med til at holde min glæde ved at det fotografere ved lige. De er også med til at udvikle mig rent teknisk, så jeg bliver bedre til at håndtere det udstyr jeg har til rådighed, og gøre mig skarpere i historiefortællingen som fotograf og Visuel Storyteller.

Dette projekt indeholder billeder af Linus I Køge Svømmeland, han kunne godt ligne Aquaman, derfor blev det også titlen på dette fotoprojekt. Hele projektet er optaget i Køge Svømmeland en aften efter lukketid, så vi havde det for os selv, jeg havde også hjælp fra Linus fætter Marc, som hjalp med at få kastet med vandet, så jeg kunne skabe effekten af at Linus kunne kontrollere vandet ligesom Aquaman. Alle billederne er optaget med et Fujifilm X-T3 og xf50-140mm f2.8 og xf16-55mm f2.8. Der er lagt lys med en flash i en softbox fra forskellige vinkler.

Hele essensen af det at lave personlige projekter, er for mig at få lov til at lave billeder for min egen skyld, og ikke fordi det er noget der er bestilt af en kunde. Det er derfor rigtigt vigtigt for mig at lave disse projekter, da de både er med til at udvikle mig, men der er også en helt særlig glæde ved at lave dem.