Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Pernille & Mathias

Kærlighedsfest på slottet

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har sammen med Tobias Thomas fra TT-Film været med til at forevige Pernille og Mathias bryllup på Havreholm slot. Dagen startede med regn og rusk, som i første omgang var med til at flytte et udendørs bryllup indenfor.

Men så kom solen endelig frem, og selve vielsen som hele tiden havde været planlagt til at foregå udenfor, også endte med at blive afviklet udenfor. Jeg var med som fotograf da Tobias havde fået en forespørgsel på om han både kunne levere film og billeder fra dagen, men det er ret svært at gøre det hele selv, så spurgte han mig om jeg ville hjælpe ham, og selvfølgelige ville jeg det.

Vil du vide mere om hvad en bryllupsfotograf koster, så se mere HER