Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Stine & Brian

Den største dag 

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg havde fornøjelsen af at fotografere Stine og Brians bryllup den 1. sep 2018. Dagen startede i Sædder kirke, hvor forloveren kom i helikopter da han havde været lidt presset på tid. Stine og Brian er nogle mennesker med gang i, det kunne jeg mærke fra starten af brylluppet da der bare var fuld fart på. Brian som kom i et gammelt folkevognsrugbrød, som var deres køretøj fra kirken til receptionen. nok også et af de fedets køretøjer jeg har set i år til de bryllupper jeg har fotograferet. der var bare lige et enkelt problem og det var at den skulle skubbes i gang da de skulle videre fra kirken.

Reception foregik på Brasseri Baun i Køge, hvor der blev spillet live musik af saxofonist Daniel Nielsen, og serveret super lækker tapas. Her skulle jeg fange stemningen, og til sidst slutte af med bryllupsbilleder på toppen af det nye parkeringshus i Køge.

Vil du vide hvad en god fotograf koster, så se mere HER

Claus SallComment