Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Ringsted festival 2018

Festival fotograf

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Det at være festival fotograf er noget helt særligt. Jeg har været med ved Ringsted festivalen i 6 år, og har efterhånden udviklet en sans for at fange stemningen ved denne smukke festival. Selve festival området ligger inde blandt en masse store træer, og området i sig selv er ikke særligt stort, så det er nemt at komme rundt til de forskellige telte og scener. Der bliver altid gjort utroligt meget for at hygge om gæsterne, både med en masse lækre madboder, og mange forskellige aktiviteter man kan hygge sig med når musikken ikke spiller.

Billederne her skal være med til at underbygge de historier der skulle fortælles under festivalen, og til den efterfølgende markedsføring og branding af næste års festival. Det er her at stemningen på festivalen der er den vigtigste at fange, da det er den der skal være med til at sælge billetterne til næste års festival. Så skal du brande din virksomhed, eller festival, så sørg for at have en god fotograf tilstede der kan fange stemningen.

Claus SallComment