Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Christian & Kimmie

Den smukkeste dag 

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har endnu engang været fotograf ved et smukt bryllup. Denne gang var det Christian og Kimmie der skulle giftes i Kongsted kirke den 18-08-2018. Det var en utrolig smuk dag, der førte os fra Kongsted, hvor vielsen skulle foregå, og så til Bregentved hvor vi skulle fotografere i deres park.

Jeg er den type fotograf der gerne vil fortælle en historie med de billeder jeg tager, og det er noget jeg gør meget ud af at fortælle mine kunder, det en nemlig vigtigt for mig at i som brudepar ikke føler jeg er der. Jeg betragter mig selv som en reportagefotograf når det gælder bryllupper, og det er også det i får hvis i vælger mig til at forevige jeres store dag.

Hvis i kunne tænke jer at vide mere om hvad det koster, så se mere HER