Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

MBK Åbent hus 2018

Fantastiske faciliteter til dit kursus 

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har igen været fotograf for MBK Kursuslokaler i hjertet af København. Jeg har været fotograf for dem 3 år i træk, og min rolle er at fange den gode stemning, og skabe en lille historie fra dagen med billeder.

Det er et sted der hele tiden udvikler sig, for hver gang jeg kommer forbi har direktøren Michael, som også er kunstner lavet nye værker som er med til at skabe nogle virkelig spændende omgivelser, for alle dem som deltager i kurserne. Her kan du se et lille udvalg af de bedste billeder fra dagen, og skulle du have lyst til at besøge dem, så se mere på deres hjemmeside HER

Har du en event, fest eller et andet arrangement du skal have dækket med billeder, kan du se hvordan jeg kan hjælpe dig HER

Claus SallComment