Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

MBK Åbent hus 2018

Fantastiske faciliteter til dit kursus 

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har igen været fotograf for MBK Kursuslokaler i hjertet af København. Jeg har været fotograf for dem 3 år i træk, og min rolle er at fange den gode stemning, og skabe en lille historie fra dagen med billeder. Billederne skal være med til at brande MBK som et smukt, og ret unikt sted at holde kursus, og underbygge alle de mange gode historier der er hver gang de har afholdt kurser. Disse historie skal jo fortælles på de sociale medier, og via de mange andre kanaler man i dag skal markedsføre sig igennem.

Det er et sted der hele tiden udvikler sig, for det jeg oplever, er at hver gang jeg kommer forbi har direktøren Michael, som også er kunstner lavet nye værker som er med til at skabe nogle virkelig spændende og inspirerende omgivelser, hvilket altid gør det til en fest at deltage i kurser hos MBK. Her ser du se et lille udvalg af de bedste billeder fra dagen, og skulle du have lyst til at besøge dem, eller afvikle et eller flere kurser hos dem kan du se mere på deres hjemmeside HER

Har du en event, fest eller et andet arrangement du skal have dækket med billeder, kan du se hvordan jeg kan hjælpe dig HER

Claus SallComment