Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Mikkel & Cilie

En smuk dag på Stevns

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Som bryllupsfotograf er det vigtigt for mig at fange stemning, følelserne, og alle de både sjove, rørende, og skæve ting der kan ske i løbet af de timer jeg er med. Til Mikkel og Cilies bryllup, overraskede Cilie, Mikkel med en tur i Helikopter fra kirken og hen til det sted hvor jeg skulle fotografere dem, og laver de officielle bryllupsbilleder. Så efter vielsen hoppede vi ombord på helikopterne, og fløj til Bøgeskoven, hvor vi havde en lille halv time sammen.

Derefter fløj vi til Rødvig, og landede nær Rødvig kro hvor selve festen skulle holdes. Til sidst sluttede jeg af med af fange lidt af den hyggelige stemning der var ved receptionen, hvor der bla. blev serveret kolde drikke, og hjemmelavet kransekage i den dejlige danske sommervarme som vi har haft i år.

Vil du vide mere om hvad jeg kan tilbyde jer ved jeres bryllup, så se mere HER