Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Passion & Produkt

Når dit produkt skal fortælle en historie

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

For et stykke tid siden kom jeg i kontakt med Thomas som ejer Møjdgård. Han havde fornyeligt købt brandet, og var igang med en større renovering af hjemmeside, så han havde brug for billeder til den, og de sociale medier. For både ham og for mig var det vigtigt at man kunne fortælle en historie med billederne. 

Første gang vi mødtes blev vi enige om at det ikke skulle være de traditionelle produktbilleder på en kedelig hvid baggrund, men derimod noget der signalerede natur, og lokal passion for det gode produkt. Her er det billeder fra en tur i Vallø Slotspark hvor der skulle laves billeder af et af hans nye produkter, skovmjød. 

Hvis du vil vide mere om hvad det koster, kan du se mere HER.

Claus SallComment