Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Passion & Produkt

Når dit produkt skal fortælle en historie

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

I 2018 startede mit og Thomas samarbejde. Thomas ejer Brandet Mjødgård, og var var i gang med en større renovering af hjemmeside. Han havde brug for billeder som kunne vise produktet, men også samtidig indgå i historiefortællingen på div sociale medier. Den mjød han producere laver han selv på et lille bryggeri på Stevns, og det er utroligt lækkert, og meget gennemført når man står med det. Så for både ham og jeg var det vigtigt at de billeder der blev lavet var med til at fortælle om et lækkert og meget lokalt produkt, som bliver brygget med passion.

Første gang vi mødtes blev vi enige om at det ikke skulle være de traditionelle produktbilleder på en kedelig hvid baggrund, men derimod noget der signalerede natur, og passion for det lokale område hvor Mjødgård høre til. Her er det billeder fra en tur i Vallø Slotspark hvor der skulle laves billeder af et af hans nye produkter, Skovmjød, en super lækker mjød, der har en fyldig bund med smagen af egetræ. Skovbærenes syrlighed giver et fint modspil til honningen i denne mjød, der har en delikat smag med markant lang eftersmag. Alt det gode fra de danske skove samlet i en mjød.

Hvis du vil vide mere om hvad det koster, kan du se mere HER.

Claus SallComment