Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Markedsføring af et Svømmeland

Online markedsføring

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg arbejder for Køge Svømmeland, og varetager deres sociale medier, primært facebook. Jeg producere materiale, som video og billeder til ale deres markedsføring og storytelling, for hvis man skal markedsføre sig på de sociale medier i dag, så skal det være med gode historie, og lækkert kontent som inspirer potentielle kunder til at enten deltage i træning eller evnet som køge Svømmeland er en stor udbyder af i det daglige.

Og da de sociale medier er en fantastisk kanal når man skal markedsføre sig i dag, hvis du ved hvordan du skal henvende dig til dine målgrupper, så kan jeg levere hele pakken hvis du mangler lækkert content, og hjælp til at komme i gang med facebook, Instagram eller nogle af alle de mange andre sociale kanaler man kan bruge i dag.

Hvis du vil vide mere om hvad det koster, kan du se mere HER.