Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Markedsføring af et Svømmeland

Online markedsføring

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg arbejder for Køge Svømmeland, og varetager deres sociale medier, primært facebook. Jeg producere materiale, som video og billeder til alt deres markedsføring og storytelling, for hvis man skal markedsføre sig på de sociale medier i dag, skal det være med de gode historier. Det skal være lækkert content som er med til at inspirerer potentielle kunder til enten at deltage i træning, eller deltage i nogle af de mange events som Køge Svømmeland er en stor udbyder af i det daglige.

Og da de sociale medier er en fantastisk kanal, når man skal markedsføre sig i dag, og hvis du har styr på dine målgrupper, så kan jeg levere hele pakken hvis du mangler lækkert content, og hjælp jer med at komme i gang med facebook, Instagram annoncering, eller generel markedsføring på mange af de andre sociale kanaler som man som virksomhed er nødt til at være på i dag.

Hvis du vil vide mere om hvordan jeg kan hjælpe dig? kan du se mere HER.