Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Familiefotograf på stranden

Kærlighed i billeder

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

For mig er det at fotografere en fed måde at fange følelser på, jeg elsker simpelthen den her form for møde med kunder, da det er super afslappet, og mit job er bare at fange stemningen, legen, og livet blandt familien. Her er det Mona hende mand, søster og mor, samt deres børn der skulle foreviges på en sjov og hyggelig måde. Så jeg aftalte med dem at mødes på søndre strand i Køge, hvor der skulle bades og fotograferes. Her ser du bare et lille udpluk af billederne der fortæller en lille historie fra dagen på stranden.

Du kan se hvad det koster HER

Claus SallComment