Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Viking Raid 2016

Adventure racing i Tarragona

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg var fotograf for Viking Raid Tarragona,  et dansk adventure race målrettet mod den skandinaviske bredde af adventure racere. Løbet var arrangeret af Nils Gisli, og foregik i Catalonien med afsæt i byen Tarragona, hvor Nils bor. Løbet blev afviklet i 5 etaper, hvor hver dag er en ny etape af ca. 10 timer i et nyt og smukt område bla. Montsant, et fantastisk område for dem der elsker at klatre og vandre. 

Disciplinerne bestod af Trailløb, mountainbike, kajak, reb-aktiviteter, via ferrata, vand-aktiviteter, orientering, o-løb og mange andre spændende udfordringer.

Mit job var at dække løbet med billeder af de mange aktiviter, hvilket jo ikke er helt nemt når løberne typisk er spredt over et større område. Det var virkelig fantastisk at få lov til at opleve den smukke natur som holdende skulle igennem, og så krævede virkelig et godt overblik af Nils for at kunne forudse hvor og hvornår løberne kom forbi de forskellige udfordringer, så jeg kunne få de bedst mulige billeder. 

Claus SallComment