Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Sandra & Nicklas

Kærlighed på Stevns

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har igen været til bryllup på Stevns som fotograf. Denne gang skulle jeg fotografere Sandra og Nicklas bryllup, og i opslaget her ser du lidt af de billeder der fortæller deres historie fra dagen på klinten. Jeg samarbejder med Magical Weddings som er den bryllupsarrangør der arrangere bryllupper i den gamle kirke, der er ved at falde i havet ved Stevns klint. Kirken er et helt unikt sted at blive gift, da den er en del af Unescos verdensarv, og derfor lidt af en attraktion, og et utroligt smukt sted. Grete fra Magical Weddings er den eneste der arrangere bryllupper i kirken, og så er det også det eneste sted i verden hvor du kan blive borgerligt viet i en kirken, som også er på Unescos liste.