Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Sisse & Thomas

En smuk dag i Vallø

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har endnu engang været til et skønt bryllup som fotograf. Denne gang var det Sisse og Thomas der skulle giftes i Vallø kirke. Det var en fantastisk dag med det dejligste vejr, også selvom det var en anelse varmt, så der var solskin fra start til slut. Efter vielsen skulle vi køre en lille tur ned til Vallø slot og lave billeder der, efterfølgende kørte vi en lille tur ned til Vallø slots alle, hvor deres køretøj skulle inddrages i historien fra dagen. Til slut mødtes vi på Thomas forældres gård  hvor både reception og festen skulle holdes. 

Skal i giftes, og har brug for en fotograf, så se mere HER