Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Tyrkiet 2018

En tiltrængt ferie

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Ja selv jeg skal holde ferie og denne gang gik turen til Tyrkiet sammen med kæresten og ungerne. Vi har været der før, og sidste gang vi var i Tyrkiet var uden for højsæsonen, og jeg må sige at ferie uden for højsæsonen passer bedre til vores temperament. Når men for lige at få et par detaljer på plads, så havde vi bestilt plads på et all inklusive hotel - Alan Xafira nær Alanya.

Det var et super dejligt hotel hvor vi hyggede os rigtigt meget sidst vi var der, men denne gang var det lidt svære at finde hyggen, da det nærmest var en kamp hver morgen at finde en liggestol, og de forskellige målteder var også mere eller mindre kaotisk når vi skulle finde et sted at sidde og spise. Men det var egentlig også kun det, vi hyggede os alligevel, og jeg synes det var en skøn ferie, især på grund af dem jeg rejste med, og det synes jeg også billederne afspejler.