Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Louise & Nicklas

En historie billeder

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har endnu engang været bryllupsfotograf. Denne gang var det et særligt bryllup, for det var 100 % arrangeret af en bryllupsarrangør - Maid of Honour.  Betina Sjöholm Rønne indehave af  Maid of Honour, havde stået for alt helt ned til den mindste detalje, og gennemført var det må jeg sige, et så fantastisk havebryllup har jeg ikke oplevet før. Der var bla. lejet en telt i særklasse, de havde personlige kokke i køkkenet, som tilberedte og anrettede alt maden, et tjenerhold der gik op i de helt små detaljer, såsom hvor høj musikken skulle være i teltet for at gæsterne skulle kunne høre hinanden under middagen, og mange mange andre ting. Det var en super fed dag som også var fyldt med mange gode øjeblikke, som i kan se her. 

Hvis du vil vide mere om hvad det koster, kan du se mere HER.

Claus SallComment