Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Fintechgration

Få din event dokumenteret

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg var fotograf ved en stor event holdt af Capital Market Partners. Eventen handlede om hvordan FinTech startups kan hjælpe finansielle institutioner. Og hvad er FinTech så, ja det er mange ting. Det er bla. systemer der benytter sig af AL - kunstig intelligens til at optimere arbejdsgange, og systemer der er med at gøre produkter og ydelser mere gennemskuelige for slutbrugerne. Det var også en event, med 14 startups der fik lov til at pitche deres produkter for 150 mennesker fra en lang række forskellige virksomheder.  

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed billeder HER