Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

En dag i poolen

En dejlig aften

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

En søndag i afslapningens tegn. Min kæreste og jeg havde en fantastisk søndag, den bestod bla. af en tur i Køge Svømmeland sidst på eftermiddagen, lige inden de lukkede helt, så vi havde det næsten helt for os selv. Og ja jeg er jo fotograf med stort F, så mit kamera er altid med, så der blev lige lavet lidt billeder af det rolige og varme miljø, og samtidig fik jeg også vist at Apple Watch Series 3 er vandtæt, og super fedt til vandaktiviteter. 

Claus SallComment