Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

G:talks med Thomas Bigum

En snak om drømme

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Har flere gange været sammen med Nils fra G:talks for at lave behind the scenes billeder fra hans Talks. Denne gang var det Bigum & Co der skulle besøges og Thomas Bigum der skulle fortælle om det at udleve sine drømme. Det fik mig faktisk til at reflekterer en del over min egen vej til at udleve mine drømme, jeg gik jo først all in på det at være fotograf den 01/01 - 2018. Men hver eneste dag bliver jeg faktisk mindet om at jeg tog den helt rigtige beslutning.

Det at være selvstændig, og at have den fulde indflydelse på hvilken retning ens forretning skal tage, er en gave i sig selv. En gave man ikke må smide væk, eller tage for givet, der er helt sikkert masser af hårdt arbejde, og ja man laver også fejl, men det er jo bare en del af rejsen, så drømmen kan fortsætte.

Claus SallComment