Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Vedholdenhed & resultater

Dedikation giver succes

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Ja hvor lærte jeg Casper at kende, jeg tror faktisk at det var til Køge Festuge hvor jeg lærte ham at kende igennem Tobias Thomas, en samarbejdspartner som jeg laver video med. Men for at komme til sagen, så har Casper vejet godt 40 kg for meget. Men det havde han så tænkt sig at gøre noget ved, og fik sig en personlig træner (Hilmi), og den dag i dag har han faktisk tabt næste 40 kg. I den forbindelse ville han gerne have billeder fra en træningsession i Go2Fitness i Køge, billeder som kunne være med til at fortælle om den rejse det har været at gå fra fed til fit. 

Claus SallComment