Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Vanedannende samarbejde

En mester i Kaffe

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har igennem længere tid haft et samarbejde med Jan fra Jans kaffebar. Man kan vel sige at jeg er blevet stamgæst da det han servere et ret vanedannende. Jeg besluttede mig for at vi skulle lave nogle lidt anderledes portrætter, nogle der virkelig lugtede af kaffe, og god stil, og kunne være med til at brande hans lille kaffebar. Så vi mødtes i studiet en aften, og fik lavet disse portrætbilleder som du ser i denne post.

Claus SallComment