Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Vanedannende samarbejde

En mester i Kaffe

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har igennem længere tid haft et samarbejde med Jan fra Jans kaffebar. Man kan vel sige at jeg er blevet stamgæst da det han serverer et ret vanedannende produkt. Og da Jan har masser af karakter besluttede jeg mig for at vi skulle lave nogle lidt anderledes portrætter, nogle der virkelig lugtede af kaffe, og god stil, og kunne være med til at brande hans lille kaffebar. Så vi mødtes i studiet en aften, og fik lavet disse portrætbilleder som du ser i denne post.

Claus SallComment