Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Når stemningen er vigtig

Veteranbiler på Køge torv

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg var forbi Køge torv da de havde aftenåbent og veteranbiler på torvet. Jeg var der for at fange den stemning der var, og fotografere nogle af alle de smukke biler. De biler de lavede dengang har altså noget helt særligt over sig, detaljerne kommer virkelig  til sin ret på biler fra den tid, de er jo nærmet kunstværker, og biler fra den tid havde også bare en helt anden form for komfort indvendigt, mange af dem sidder man jo ligefrem i en sofa. Det var en lækker tid, og i mine øjne lavede de noget utroligt smukt design.

Claus SallComment