Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Min lille model

Liva som model

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Når ens bonusdatter altid er frisk på at blive fotograferet kan man jo næsten ikke lade være med det. Hun er altid klar når jeg lige pludselig får en skør eller god ide, og det jeg er virkelig taknemlig for. Her er lidt billeder fra nogle af alle de dejlig sommerdage vi har haft her i maj og starten a juni. Har du børn du gerne vil have gode billeder af? så send mig en besked, og mon ikke vi kan få lavet noget der er lige til at hænge op på væggen.

Claus SallComment