Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Det levende portræt

Annette Bülow - Bülow Health 

VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg elsker mennesker der er passioneret omkring det de laver, og Annette var ingen undtagelse, hun er bla. stifter af DHL stafetten, og har levet et liv fyldt med sport og aktivitet, det kunne jeg klart mærke. Hun kontaktede mig fordi hun gerne ville have nogle portrætter af hende selv som kunne være med til at brande hende, og hendes kommende virksomhed Bülow Health, og hun ville gerne have noget der signalerede liv, sundhed og glæde, så her ser du nogle af de billeder der kom ud af det.

Claus SallComment