Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Katrines konfirmation

På vej i de voksens rækker

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALLL

Min veninde Pia inviterede mig til hendes datters konfirmation. Jeg har kendt Pia siden vores tid i HG, og har så også fulgt lidt med i hendes pigers opvækst. Så for mig var det en stor ære at få lov til at være med denne store dag. Normalt prøver vi altid at mødes til en fotosession en gang om året, så derfor var det jo meget nærliggende at have kameraet med til Katrines konfirmation. Og her ser du en lille historie i billeder fra dagen.

Claus SallComment