Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Katrines konfirmation

På vej i de voksens rækker

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALLL

Min veninde Pia inviterede mig til hendes datters konfirmation. Jeg har kendt Pia siden vores tid i HG, og har fulgt med i hendes pigers opvækst. Pia har 2 døtre Katrine og Nicoline, og nu var vi nået til den tid hvor Katrine skulle konfirmeres.

For mig var det en stor ære at få lov til at være med denne store dag. Normalt prøver vi altid at mødes til en fotosession en gang om året, så derfor var det jo meget nærliggende at jeg havde kameraet med til Katrines konfirmation.

Det var en skøn dag hvor selve festen blev holdt i hendes fars motorcykel klubs lokaler, derfor er der en del billeder af chrom og alt muligt andet der skinner.

Her ser du en lille historie i billeder fra dagen.

Claus SallComment