Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Lokal passion

Når mjød er bedst

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Thomas, indehaver af Mjødgård havde snakket med min gode ven Sune, om at han skulle bruge nogle produktbilleder af den mjød han producere lokalt på Stevns. Vi fik talt sammen i telefonen, og jeg fik overtalt ham til at lave noget der var lidt anderledes end de mere traditionelle produktbilleder. Vi aftalte at bruge nogle timer sammen en søndag morgen, så vi bla. kunne kommer hele vejen rundt om hans produkt, og lave billeder af hans mjød i naturen, på Stevns selvfølgelig, og så skulle der også laves billeder af ham, og på hans bryggeri. 

Vil du vide mere om hvad det koster at få lavet billeder som disse? så læs mere her

Claus SallComment