Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Rune & Sofie

Et bryllup med sjæl

fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALLL

Jeg var så heldig at få lov at følge Rune og Sofie på deres bryllupsdag, de havde et stort ønske om at få en histore i billeder fra deres bryllupsdag, derfor var jeg den rette fotograf til opgaven. Jeg skulle lave reportagebilleder, fra vielse til middagen gik igang, og her ser du et lille udvalg af billederne fra dagen. Dagen startede i Holtug kirke, og sluttede i Rødvig, på Rødvig kro. et skønt lille sted der kan huse mange forskellige typer selskaber og arrangementer. 

Claus SallComment