Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

25 jubilæum

En begivenhedsrig dag

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Køge Svømmeland havde 25 års jubilæum, og jeg havde opgaven at fotografere i løbet af de dage hvor den bla. stod på gratis morgenmad på selve jubilæumsdagen, som var torsdag den 8 marts. Der blev holdt en tale og hygget sammen med morgenbader, samarbejdspartnere, og alle de gæster der var tilstede. Om lørdagen var der en masse aktiviteter, der var bla. en aquatrack, en forhindringsbane hvor der blev afholdt konkurrencer på, alt sammen mens piraterne (livredderne) sørger for sikkerheden.  

Claus SallComment