Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

25 jubilæum

En begivenhedsrig dag

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Køge Svømmeland havde 25 års jubilæum, og jeg havde opgaven at fotografere i løbet af de dage hvor den bla. stod på gratis morgenmad på selve jubilæumsdagen, som var torsdag den 8 marts. Der blev holdt en tale og hygget sammen med morgenbader, samarbejdspartnere, og alle de gæster der var tilstede. Om lørdagen var der en masse aktiviteter, der var bla. en aquatrack, en forhindringsbane hvor der blev afholdt konkurrencer på, alt sammen mens piraterne (livredderne) sørger for sikkerheden.  

Claus SallComment