Claus Sall Photography
Visuel storyteller, portræt og reportagefotograf
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Her på bloggen kan du følge med i hvad jeg som fotograf fotografere, og komme helt tæt på nogle af de opgaver jeg løser for mange af de virksomheder og kunder jeg hjælper med billeder.

Business & pleasure

God kaffe er vigtig

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALLL

Jeg er en ivrig kaffedrikker og elsker en god kop kaffe, det er også en fast del af den måde jeg gør forretning på, jeg vil nemlig meget gerne mødes med potentielle kunder når der skal laves aftaler, da det for mig er vigtigt at vi er på samme bølgelængde.

Jeg så tilfældigvis et opslag på facebook, hvor der stod at der snart åbnede en ny lille kaffebar i Brogade. Som den kaffeelsker jeg er skrev jeg direkte til Jan og spurgte om han kunne tænke sig et godt tilbud på fotografering, så han havde billeder til både hans nye hjemmeside, og de sociale medier. Han var frisk på at mødes, så vi mødtes og fik en aftale i hus, som har resulteret i at jeg mere eller mindre er blevet stamkunde på kaffebaren, og helt sikkert et sted jeg gerne møde med potentielle og eksisterende kunder.

Claus SallComment