Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Business & pleasure

God kaffe er vigtig

Fotograf og VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALLL

Jeg er en ivrig kaffedrikker og elsker en god kop kaffe, det er også en fast del af den måde jeg gør forretning på, jeg vil nemlig meget gerne mødes med potentielle kunder når der skal laves aftaler, da det for mig er vigtigt for mig at få talt ordentligt om opgaven så vi kan få lavet det bedst mulige resultat. Der er jo ingen fotoopgaver der er ens, så det er altid rart at få talt det igennem, så alle detaljer er på plads.

Jeg så et opslag på facebook som Jan havde lavet, der stod at der snart åbnede en ny kaffebar i Brogade, ogs om den kaffeelsker jeg er kunne jeg ikke dy mig for at skrive til Jan, da jeg tænkte han godt kunne bruge et tilbud på fotografering, så der var billeder til både hans nye hjemmeside, og de sociale medier. Han var frisk på at mødes, så vi mødtes og fik en aftale i hus. Det har resulteret i at jeg i dag mere eller mindre er blevet stamkunde på kaffebaren, og Jan Kaffebar er et sted hvor jeg tit mødes med potentielle og eksisterende kunder.

Claus SallComment