Claus Sall Photography
Skærmbillede 2018-09-08 kl. 16.32.16.png

Blog

Som fotograf blogger jeg også om mange af de opgaver jeg løser, samt mange af de oplevelser jeg har, både i min forretning, og privat.

Trine & Peter

Brylluppet i Bisserup

FOTOGRAF OG VISUEL STORYTELLER - CLAUS SALL

Jeg har været afsted igen som bryllupsfotograf. Denne gang var det et heldags bryllup som startede i Sandby kirke hvor familie og venner overværede vielsen. Derefter havde jeg parret for mig selv i et par timer, så vi havde god tid til at lave nogle forskellige billeder af parret, forskellige lokationer, den ene af dem var bla. hjemme i Peters fars og mor have, og lade hvor der var et særligt ønske om at jeg skulle inkorporere en traktor i et af billederne.

Bagefter kørte vi en tur ud i skoven, hvor de havde fundet et sted de synes var dejligt at komme, og til sidst sluttede vi af i solnedgangen på Bisserup havn. Et sted jeg aldrig har været før, men helt sikkert skal tilbage til. Bisserup havn en nok en af de hyggeligst havne jeg have været på i danmark, så da vi nåede derned lige til solnedgang var det kun bonus, især når vi snakker billeder. Selve festen blev holdt på Bisserup kro, som lå et stenkast fra havnen så det var perfekt.

Jeg skulle være der helt til brudevalsen er danset, så jeg var også med til middag, og her må jeg helt klart sige at det her var et af de sjoveste bryllupper jeg har været med til i år, der var virkelig mange gode indlæg af familie og gæster. Så alt i alt, en fantastisk dag, som du kan se billeder fra her.

Vil du vide mere, så se HER når du skal book dit bryllup.